Vorige | Volgende

Peursumseweg 89 - 93 GIESSENBURG

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Peursemseweg 89, 91, 93 en 93A Giessenburg

Locatie met ontwikkelingsmogelijkheden! Bijzonder ruim bedrijfscomplex met 2 halfvrijstaande woonhuizen, losse garage, circa 1200 m2 aan bedrijfsruimte, ruim 2000 m2 verhard buitenterrein en een los weilandje van 420 m2 aan de ‘Giessen’. Totaal grondoppervlak 11560 m2. Informeer voor de prijs en de eventuele mogelijke mogelijkheden.

Woonhuis nr. 91 :
Inhoud circa 770 m3, bestemd als woonhuis (geen bedrijfswoning) en dus los verkoopbaar, gebouwd in 1982. Degelijk en zeer ruim woonhuis, ietswat gedateerd maar met een zee van ruimte.

Woonhuis nr. 89:
Inhoud circa 500 m3, eveneens bestemd als woonhuis (geen bedrijfswoning), gebouwd in 1982. Deze woning is ook wat gedateerd maar heeft voldoende mogelijkheden.

Aansluitend vindt men achter deze woonhuizen nog een derde deel wat vroeger gebruikt werd als kantoor. Het geheel omvat ruim 1600 m3! Gezien de ruimte en de gescheiden opzet zeer geschikt voor bewoning met meerdere gezinnen, mantelzorg e.d. Op het terrein staat verder nog een degelijk bijgebouw van ongeveer 90 m2.

Bedrijfsruimte en buitenterrein:
Bedrijfsruimte I: verouderde opstallen, afmetingen 10 x 30 meter bestaande uit 2 delen. Op deze bedrijfsopstallen liggen asbesthoudende golfplaten. Bedrijfsruimte II en III: totaal circa 13 x 70 meter, bestaande uit 3 compartimenten. Het buitenterrein is deels verhard. Een deel van het terrein is in gebruik als weiland.

Omgeving:
Het object is gelegen op een goed bereikbare locatie vlakbij Gorinchem en de rijksweg A27.

Bijzonderheden:

• In de koopakte zal een waarborgsom c.q. bankgarantie van 10% van de koopprijs worden gesteld te voldoen door de koper binnen 6 tot 8 weken na het tot stand komen van de mondelinge of schriftelijke koopovereenkomst. In de koopovereenkomst zal de zgn. ouderdomsclausule worden opgenomen en een clausule dat de eigenaren het verkochte zelf niet recent hebben bewoond. Een deel van de bedrijfsopstallen zijn met asbesthoudende platen bedekt. De rietenkap van de woning is in 2013 nog gerenoveerd. Het perceel aan de Giessen is belast met een zakelijk recht t.b.v. de gemeente Giessenlanden.

• Bij het samenstellen van deze brochure is de uiterste zorgvuldigheid betracht, doch voor onjuiste of onvolkomen opgaven kunnen wij en onze opdrachtgever geen aansprakelijkheid aanvaarden. Al onze aanbiedingen geschieden geheel vrijblijvend, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met De Makelaars van Altena®
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
1.210 m²
In units vanaf
300 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Peursumseweg 89 - 93 GIESSENBURG

naar Peursumseweg 89 - 93 GIESSENBURG
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object