Nieuw in de verkoop

Amaliahof Andel 4281NR Andel

€ 499.000 - € 525.000

Neem contact met ons op

0183-307040

info@dmva.nl

Omschrijving

DE VERKOOP IS GESTART!

Op vrijdag 01 oktober 2021 is de verkoop van nieuwbouwplan Amaliahof gestart! Dit kleinschalige plan met zes levensloopbestendige vrijstaande woningen wordt gerealiseerd in het gezellige Andel. Vorstelijk wonen op loopafstand van het dorpshart, in een groen hofje, met de natuur en de Afgedamde Maas om de hoek.

U bent van harte welkom om de verkoopdocumentatie bij de makelaar ,Burgemeester van der Lelystraat 16a te Woudrichem, te komen ophalen. Tevens is de verkoopdocumentatie te downloaden op de projectwebsite. Ook kunt u de verkoopdocumentatie opvragen bij de makelaar, wij sturen u deze graag per e-mail toe.

Inschrijven?
Op de verkoop van de woningen is een verkoopprocedure van toepassing. Bij interesse dient u het inschrijfformulier in te vullen en deze vóór maandag 11 oktober 2021 12.00 uur in te leveren bij de makelaar. Het inschrijfformulier is vanaf de start verkoop te downloaden op de projectwebsite, deze is uiteraard ook verkrijgbaar bij de makelaar.

In uw droomhuis woont u misschien wel de rest van uw leven. Daarom is het waardevol dat uw woning in Amaliahof levensloopbestendig is en alle gemakken in zich heeft.

De zes duurzame woningen van het kleinschalige nieuwbouwplan Amaliahof komen te liggen in een gezellig hofje. In het plangebied is volop ruimte voor groen en water. Grote tuinen, groenstroken en een wadi maken Amaliahof een heerlijke plek om te wonen.

De vrijstaande woningen, voorzien van een compleet woonprogramma op de begane grond, hebben een karaktervolle architectuur met een rijke detaillering. De bouwnummers 01 en 03 t/m 05 zijn opgebouwd uit donkerrood metselwerk, de bouwnummers 02 en 06 uit witgeschilderd metselwerk, wat voor een mooi contrast in het straatbeeld zorgt. De daken en plinten zijn bij alle woningen antracietgrijs van kleur. U kunt het hele jaar door heerlijk genieten van een fijne tuin en er is parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voorzien in het openbaar gebied. Er zijn diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden om uw huis nog meer naar eigen wens te maken!

Kenmerken

Aantal kavels
6
Woonopp
143 - 151m²
Perceelopp
265 - 288m²
Inhoud
638 - 692m³

Foto's