Hof ter Waard Nieuwendijk 4255JT Nieuwendijk

€ 389.000 - € 489.000

Neem contact met ons op

0183-307040

info@dmva.nl

Omschrijving

Welkom in Hof ter Waard, een gezellig en groen nieuwbouwplan met zeven levensloopbestendige woningen in Nieuwendijk. Hier wordt het heerlijk en comfortabel wonen, in een dorpse omgeving met de natuur om de hoek. De woningen in Hof ter Waard zijn onderverdeeld in drie vrijstaand geschakelde woningen en vier twee-onder-een-kapwoningen. Het plan ligt in de jonge wijk Westerhei.

---

Hof ter Waard

In Hof ter Waard, het nieuwbouwplan met zeven levensloopbestendige nieuwbouwwoningen in Nieuwendijk, is het heerlijk wonen. U ervaart er het goede en betrouwbare gevoel van het dorpsleven. U woont in een omgeving die vol is van natuur en Brabantse gemoedelijkheid. Een plek waar eindeloos wandelen en genieten van de vitale omgeving samenkomen én waar comfort de norm is.

• Zeven levensloopbestendige en duurzame woningen;
• Karaktervolle architectuur met een rijke detaillering;
• Elke woning is uniek dankzij de onderverdeling in types, de posities van de raampartijen en de ligging binnen het plan;
• Geniet van het gemak van een compleet woonprogramma op de begane grond;
• De praktische zolderverdieping biedt tal van mogelijkheden;
• Maak uw woning geheel naar wens met de vele indelings- en uitbreidingsopties;
• Het hele jaar door genieten van een heerlijke tuin;
• Parkeergelegenheid op eigen terrein;
• Een veilige plek met alle dagelijkse voorzieningen in de buurt;
• Een prachtige, natuurrijke leefomgeving.

Omgeving

Authentiek wonen in Nieuwendijk

Nieuwendijk straalt de rust en ruimte van de natuur uit. Het is een authentiek dorp met alle moderne voorzieningen binnen handbereik. Hof ter Waard ligt nabij de dorpskern, in de nieuwe wijk Westerhei. De straten in deze wijk zijn vernoemd naar appelsoorten.

Het charmante dorp Nieuwendijk ligt in de Brabantse gemeente Altena. U vestigt zich aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch. Hier bent u omringd door een omvangrijk polderlandschap en zit u op een steenworp afstand van de Noordwaard Polder, een buffer en doorstroomgebied voor regenwater in de Biesbosch.

De gemeente Altena is een plattelandsgemeente met veel cultuurhistorische bezienswaardigheden, zoals de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en Kasteel Dussen. Nieuwendijk ligt aan de A27 ten zuidoosten van Dordrecht. De gemeente Altena heeft een groot deel van de Biesbosch binnen haar grenzen liggen, waar vaarliefhebbers, wandelaars en fietsers dus heerlijk aan hun trekken kunnen komen.

De levendige en vitale omgeving is uitnodigend en biedt alle voorzieningen op een steenworp afstand. Bent u sportief aangelegd dan kunt u terecht bij de vele lokale sportverenigingen in de buurt. In het winkelcentrum aan de Rijksweg kunt u voor uw dagelijkse boodschappen terecht in de supermarkt en bij de groenteboer en slager. Daarnaast treft u in Nieuwendijk diverse winkels, leuke cafés en een levendig dorpshuis. Ook is er een huisartsenpraktijk in het dorp gevestigd.

Nieuwendijk is omringd door groen en water, maar het is niet alleen groen en blauw dat de klok slaat. Wilt u cultuur snuiven, shoppen of lekker opgaan in de stadse drukte? Bezoek het trotse ’s-Hertogenbosch of de knusse vestigingsstad Gorinchem. Twee prachtige steden, beide met een uniek karakter en bekend om hun gezellige horeca, rijke historie en authentieke gebouwen. Over historie gesproken: wat dacht u van een fietstocht langs de uitgestrekte, Oude Hollandse Waterlinie?

Kenmerken

Startbouw
1/9/2021
Aantal kavels
7
Woonopp
127 - 148m²
Perceelopp
215 - 320m²
Inhoud
521 - 617m³