Bronkhorst Andel 4281 Andel

€ 246.000 - € 392.500

Neem contact met ons op

0183-307040

info@dmva.nl

Omschrijving

Op een mooie locatie in de nieuwe wijk Bronkhorst in Andel, aan de Kroonsappel, Boerengroen en Roem van Altena, ontwikkelt Jansen Bouwontwikkeling B.V. 26 woningen waaronder twee-onder-één-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen. De kleinschaligheid van het project maken het in Bronkhorst Andel straks gezellig wonen. Je voelt je er snel thuis!

De geneugten van het gemoedelijke centrum liggen op luttele minuten fietsen. Sport, scholen, natuur en winkels zijn ook altijd dichtbij. Daarnaast is het meer dan de moeite waard om de omgeving van Andel te gaan verkennen: er is genoeg te ontdekken en te beleven. Wil je wat verder weg dan brengt het wegennet rondom Andel je snel waar je heen wilt.

Fijn wonen begint in Bronkhorst Andel!

Gevarieerd aanbod
In Bronkhorst Andel worden 8 twee-onder-één-kapwoningen en 18 hoek- en tussenwoningen gerealiseerd. De hoek- en tussenwoningen aan de Kroonsappel en Boerengroen komen in meerdere varianten beschikbaar en zijn geschikt voor starters en doorstromers op de woningmarkt. De brede hoekwoning kan tevens optioneel aangepast worden naar een volledig woonprogramma op de begane grond. De twee-onder-één-kapwoningen met oprit en garage liggen aan de Roem van Altena. Vier aan de ene zijde van de straat en vier aan de andere zijde.

Binnenkort!
Levensloopbestendige woningen:
In nieuwbouwplan Bronkhorst Andel komen vier levensloopbestendige woningen met een slaap- en badkamer op de begane grond. Dit nieuwe woningtype komt in de plaats van vier van de acht twee-onder-één-kapwoningen die in het huidige nieuwbouwplan zijn opgenomen.

Slapen, douchen, koken en heerlijk leven en dat allemaal op dezelfde verdieping. Ideaal en het geeft u veel flexibiliteit en comfort. Naast een compleet woonprogramma op de begane grond, krijgt u bij deze woning ook nog eens een eerste verdieping die u naar eigen wens kunt indelen met bijvoorbeeld extra bergruimte of een tweede slaapkamer. De eerste verdieping is standaard voorzien van een fraaie dakkapel.
Deze woningen worden aangeboden als twee-onder-één-kapwoning.

De indicatieve verkoopprijs voor de woningen zal zijn ca. € 350.000,- v.o.n. Over een aantal weken zijn de exacte verkoopprijzen bekend. Wij sturen u een nieuwsbrief zodra de prijzen bekend zijn.

Op dit moment worden de tekeningen voor de levensloopbestendige woningen uitgewerkt. Wij laten u graag vast de eerste schetsen zien!

Vragen
Heb je vragen over de woningen, het project of de procedure? Neem dan gerust contact met ons op. De Makelaars van Altena, tel. 0183-307040.

Kenmerken

Aantal kavels
26

Foto's