Fort Santweijde te Dussen 4271XR Dussen

Neem contact met ons op

0183-307040

info@dmva.nl

Omschrijving

11 luxe appartementen aan de rand van woonwijk Zandweide te Dussen!

- Luxe appartementen welke zich kenmerken door een markante architectuur;
- Voorzien van een warmtepomp – hierdoor wordt uw energierekening fors lager;
- Ruime keuze uit luxe keukens, sanitair en wand- en vloertegels;
- Ieder appartement krijgt twee parkeerplaatsen en een berging.

Prominent gelegen aan de rand van de nieuwe woonwijk Zandweide te Dussen zal Fort Santweijde verrijzen. Het fort dankt zijn naam aan de nieuwe woonwijk en is een ode aan het verderop gelegen kasteel Dussen. Fort Santweijde bestaat uit 11 appartementen onderverdeeld in 8 fortwoningen - waarvan 2 grondgebonden - en 3 torenwoningen met diverse woonoppervlakten en kenmerkt zich door een markant architectuur.

De appartementen in Fort Santweijde zijn ruim bemeten, zijn met veel zorg samengesteld en zullen ook met veel zorg worden gerealiseerd. Compleetheid, kwaliteit, karakter, duurzaamheid en energiezuinigheid zijn belangrijke thema’s als u een nieuwe woning koopt. In deze appartementen hebben wij al deze zaken samengebracht in een goed, compleet en mooi eindproduct.

Zo worden de appartementen uitgevoerd in ambachtelijk gemaakte bakstenen, dakpannen, betonnen raamdorpels en muurafdekkers, robuust stalen hekwerken, aluminium buitenkozijnen, ramen en deuren. De compleetheid van de appartementen is terug te vinden in de ruime keuzes van luxe keukens, sanitair, wand- en vloertegels.

De appartementen worden niet voorzien van een gasaansluiting maar krijgen een warmtepomp welke het appartement voorziet van verwarming en warm water. Hierdoor is uw energierekening fors lager dan gebruikelijk.

Fort Santweijde is middels een centrale entree toegankelijk, welke is voorzien van een videofoon installatie met postkasten. In de centrale hals is een trappenhuis en lift gesitueerd. De appartementen hebben ruimte balkons en (dak)terrassen, zodat er met volle teugen kan worden genoten van het mooie uitzicht over de landerijen van Dussen. Op de begane grond bevinden zicht 11 bergingen. Rondom het fort zijn op eigen terrein 22 buitenparkeerplaatsen gesitueerd. Aan elk appartement wordt 1 berging en 2 parkeerplaatsen toegekend welke in de verkoopprijs zijn inbegrepen.

Kenmerken

Aantal kavels
11
Woonopp
83 - 167m²
Inhoud
249 - 501m³