De Kroon Eethen 4266EJ Eethen

€ 211.750 - € 232.500

Neem contact met ons op

0183-307040

info@dmva.nl

Omschrijving

Aan de zuidrand van het gemoedelijke dorp Eethen, in het Land van Heusden en Altena, worden 12 comfortabele eengezinswoningen gebouwd. Woningen die van deze tijd zijn, optimaal geïsoleerd met vloerverwarming op de begane grond, openslaande tuindeuren aan de achterzijde, ruime stelposten t.b.v. keuken en sanitair, vaste trap naar de 2e etage e.d.

De omgeving kenmerkt zicht door uitgestrekte akkervelden, welke slechts onderbroken worden door een sloot, heg of rivier. Project De Kroon biedt de mogelijkheid om te wonen in deze prachtige, landelijke ingeving met een goede bereikbaarheid van uitvalswegen. Eethen ligt op slechts een half uur afstand van ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Dordrecht, met pittoreske plaatsjes als Heusden en Woudrichem om de hoek, te midden van brede akkers en nabij natuurgebied De Biesbosch. Dit maakt De Kroon tot ideale woonplek. Eenmaal thuis na een drukke dag kun je heerlijk onthaasten.

Sla de tuindeuren open en geniet van de geur van de lente en de lucht. Of zie vanuit het keukenraam de kinderen op straat spelen. In de nieuwbouwwoningen van De Kroon geniet je iedere dag van elkaar en de rust en de ruimte.

In deze omgeving is het heerlijk wonen!

De woningen aan de Lindestraat, bouwnummers 01 t/m 06, worden verhuurd via een belegger. De woningen aan de Kastanjestraat, bouwnummers 07 t/m 12, zijn in verkoop.

Kenmerken

Aantal kavels
6
Woonopp
108 - 114m²
Perceelopp
97 - 144m²
Inhoud
405 - 435m³

Foto's