Nieuw in de verkoop

Alexiahof te Waspik 5165TD Waspik

€ 245.000 - € 339.000

Neem contact met ons op

0416-540225

sprang-capelle@dmva.nl

Omschrijving

KLAAR VOOR DE TOEKOMST!
Aan de Julianastraat in Waspik wordt de locatie van voormalig garagebedrijf Hommel herontwikkeld naar een nieuw woonparkje. Het nieuwbouwplan is gelegen in de prinsessenbuurt en draagt de naam ‘Alexiahof’. Het bestaande garagebedrijf wordt gesloopt en op deze locatie worden 12 duurzame nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Het Alexiahof bestaat uit een ontwikkeling van grondgebonden woningen in combinatie met een kleinschalig appartementencomplex. Het complete aanbod bestaat uit 2 hoekwoningen met garage, 4 tussenwoningen en 6 appartementen.

DUURZAAM EN VOORDELIG
Alle woningen in het Alexiahof zijn full-electric. Dit betekent dat de woningen geen gasaansluiting meer hebben, maar door middel van een warmtepomp verwarmd worden. Op de woningen liggen zonnepanelen die voldoende energie opwekken om aan de energievraag te voldoen.

In de basis zijn de woningen ‘energieneutraal’ en zijn vijf woningen zelfs ‘nul-op-de-meter’. Dit zorgt voor aantrekkelijke maandlasten, een comfortabel en gezond binnenklimaat en is goed voor het
milieu. Daarnaast is het positief voor de waardeontwikkeling van uw nieuwe woning en maakt u helemaal klaar voor de duurzaamheidseisen in de toekomst.

Wordt u enthousiast van het Alexiahof? De verkoop is reeds gestart. Een uitgebreide brochure en prijslijst is op te vragen via de verkopend makelaars. Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 24 mei 2019, 12.00 uur!

Kenmerken

Aantal kavels
12
Woonopp
74 - 133m²

Foto's