Vorige | Volgende

Industrieweg 2 G Giessen

Huurprijs € 995 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Industrieweg 2G Giessen - Combineer praktische bedrijfsruimte met stijlvolle kantoorruimte

ALGEMEEN
Het betreft een bedrijfsunit gesitueerd op de hoek van het bedrijfsverzamelgebouw op een goede plek langs de doorgaande weg op het bedrijventerrein. De unit bestaat op de begane grond uit een nette bedrijfsunit van circa 90 m2. De verdieping is open ingedeeld en kan gebruikt worden als kantoorruimte, showroom of eventueel als opslag. De verdieping is stijlvol afgewerkt in industriële stijl met een prachtige eilandkeuken als blinkvanger. De schuin weglopende gevel geeft het geheel extra stijl.

STERKE PUNTEN
- Betonvloeren op zowel de begane grond als de verdieping
- Langs doorgaande weg op het bedrijventerrein
- Parkeerplaatsen voor de deur
- Zeer stijlvolle kantoorruimte
- Uitbreiden op termijn kan, zonder te hoeven verhuizen
- Betaalbaar

OPPERVLAKTEN
- Ca. 90 m2 bedrijfsruimte op de begane grond
- Ca. 90 m2 kantoorruimte op de verdieping
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het gebouw is enkele jaren geleden gerealiseerd, als uitbreiding op de reeds bestaande bebouwing. Bij de bouw is veel aandacht besteed aan kwaliteit van de bouw, zo is er op de onderste laag een hoog opgemetselde borstwering toegepast, daarboven is de gevelbeplating in zwart uitgevoerd. Het geheel heeft een solide, nette uitstraling. Boven de bedrijfsunits is een separate kantoorlaag met kantoorruimten, alle tussenvloeren zijn uitgevoerd in beton, wat geluidsoverlast tussen huurders tot een minimum beperkt. Het dak bestaat uit stalen dakdelen op stalen spanten, geïsoleerd en voorzien van bitumen dakbedekking. In het gehele gebouw is isolatie toegepast, wat zorgt voor een laag verbruik in de stookkosten. Het pand beschikt over een energielabel A.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Volledig elektrische installatie met krachtstroom
- Brandblusmiddelen
- Terreinverharding met betonklinkers
- Buitenverlichting
- Overheaddeur

Bedrijfsruimte:
- Elektrische installatie met krachtstroom
- Overheaddeur met loopdeur
- Betonvloeren

Kantoorruimte
- Betonlook afwerkvloer
- Keuken
- Systeemplafonds met zwarte tegels

PARKEREN EN TERREIN
Ruim voldoende parkeergelegenheid voor het pand, daarnaast voldoende mogelijkheid om te manoeuvreren. Eventueel mogelijkheid om te parkeren op gemeentelijke strook naast het pand.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bedrijfsbestemming waarbij bedrijven zijn toegestaan tot en met categorie 3.2. Te gebruiken als bedrijfsruimte met kantoor.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Industrieweg is gesitueerd op bedrijventerrein de Rietdijk in Giessen. Het bedrijventerrein ligt vast aan de Kern Giessen, tussen de provinciale wegen richting Veen/Wijk en Aalburg en Andel/Brakel etc. Giessen maakt onderdeel uit van de gemeente Altena. Het bedrijventerrein de Rietdijk betreft een van de grotere bedrijventerreinen in Altena welke deels ook een subregionale functie vervult. Het pand is gesitueerd nabij de entree van het bedrijventerrein. Het bedrijventerrein heeft een directe ontsluiting naar de provinciale weg N267. Deze provinciale weg vormt samen met de N322 die aansluitend ligt, een belangrijke verkeersstroom in het Land van Heusden en Altena. Ten westen heeft u binnen 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-27 Breda-Utrecht. Ten Oosten heeft u met 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-59 Hooipolder – Empel. U zit centraal tussen de routes naar Rotterdam-Antwerpen, Amsterdam-Maastricht en Rotterdam en het Europese achterland.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 33 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfshal
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
90 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Woudrichem
Sectie
I
Perceel
2595
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Industrieweg 2 G Giessen

naar Industrieweg 2 G Giessen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object