Vorige | Volgende

Distributiestraat 59 GIESSEN

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Opvallend bedrijfspand op een zichtlocatie langs de N267. Bedrijvenpark De Rietdijk ligt heel centraal t.o.v. Gorinchem, Zaltbommel en Waalwijk/’s-Hertogenbosch. Het gebouw is voor diverse doeleinden geschikt zoals showroom, kantoor e.d. of een combinatie van activiteiten. Gebouwd in 2009 met toepassing van goede materialen. Geheel onderheid, betonnen vloeren, gevels en dak, aluminium ramen en deuren, dubbele beglazing en geïsoleerde sandwichpanelen aan de buitenzijde. Het gebouw meet ca. 600 m2 op de begane grond en ca. 520 m2 op de verdieping en het perceeloppervlak bedraagt 1298 m2.


Begane grond: schitterende entree aan de voorzijde van het gebouw met een bijna pand hoge glasvliesgevel en bij binnenkomst een grote vide met centrale trap naar de verdieping. Dit geeft gezamenlijk veel licht en veel ruimte. De begane grond is voor een groot deel open. Alleen achterin is een opslagruimte annex werkplaats aanwezig met een eigen toiletvoorziening, technische ruimte met HR CV-installatie en verdeler t.b.v. de vloerverwarming en een toiletgroep (dames/heren en rolstoelvriendelijk). Op diverse plaatsen zijn aansluitingen t.b.v. water en elektra en er zijn diverse afvoeren aangelegd. De werkplaats is toegankelijk middels loopdeur en elektrische roldeur (ca. 4.2x4meter).

Verdieping: open kantoorruimte of showroom in een u-vorm om de vide, diverse kantoorruimtes, kantine met aansluitingen t.b.v. keuken, toiletgroep en opslagruimte. Door diverse ramen aan de voorzijde een panoramisch uitzicht.
Het buitenterrein is geheel verhard en ingericht met 11 parkeerplaatsen. Er is ruimte om dit indien gewenst uit te breiden. Het terrein is afgesloten middels een hekwerk en een brede op afstand bedienbare rolpoort.

De huurprijs betreft een groeihuur die oploopt naar € 3.000,00 per maand in het 2e jaar en € 3750,00 per maand in het 3e jaar waarna jaarlijks gebruikelijke indexering.

Giessen – Distributiestraat 59
Vraagprijs € 650.000,00 k.k. excl. btw
Huurprijs € 2.500,00 per maand excl. btw
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
1.120 m²
In units vanaf
1.120 m²
Perceel
1.298 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Distributiestraat 59 GIESSEN

naar Distributiestraat 59 GIESSEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object