Vorige | Volgende

Boerengroen ANDEL

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

EINDELIJK IS HET DAN ZOVER. DE NIEUWE FASE BRONKHORST ANDEL is IN VERKOOP!
Op een mooie locatie in de nieuwe wijk Bronkhorst in Andel, aan de Kroonsappel, Boerengroen en Roem van Altena, ontwikkelt Jansen Bouwontwikkeling B.V. 26 woningen waaronder twee-onder-één-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen. De kleinschaligheid van het project maken het in Bronkhorst Andel straks gezellig wonen. Je voelt je er snel thuis!

De geneugten van het gemoedelijke centrum liggen op luttele minuten fietsen. Sport, scholen, natuur en winkels zijn ook altijd dichtbij. Daarnaast is het meer dan de moeite waard om de omgeving van Andel te gaan verkennen: er is genoeg te ontdekken en te beleven. Wil je wat verder weg dan brengt het wegennet rondom Andel je snel waar je heen wilt.

Fijn wonen begint in Bronkhorst Andel!

Gevarieerd aanbod
In Bronkhorst Andel worden 8 twee-onder-één-kapwoningen en 18 hoek- en tussenwoningen gerealiseerd. De hoek- en tussenwoningen aan de Kroonsappel en Boerengroen komen in meerdere varianten beschikbaar en zijn geschikt voor starters en doorstromers op de woningmarkt. De brede hoekwoning kan tevens optioneel aangepast worden naar een volledig woonprogramma op de begane grond. De twee-onder-één-kapwoningen met oprit en garage liggen aan de Roem van Altena. Vier aan de ene zijde van de straat en vier aan de andere zijde.

Start verkoop woensdag 24 juni a.s.
De officiële verkoop start 24 juni om 12 uur. Vanwege de coronamaatregelen kunnen wij geen grote startbijeenkomst organiseren. Wij zorgen ervoor dat op 24 juni om 12.00 uur alle verkoopinformatie overzichtelijk op de website www.bronkhorst-andel.nl staat.
Het digitaal inschrijven voor een woning kan vanaf 24 juni 12.00 uur tot vrijdag 3 juli 12.00 uur.

Brochure Walk-In │Save the date
Heb je liever een echte fysieke verkoopbrochure in handen? Daar hebben wij rekening mee gehouden! De brochure kun je ophalen tijdens de speciale Brochure Walk-In op woensdag 24 juni tussen 17.00 en 19.00 uur bij De Makelaars van Altena, Burg. van der Lelystraat 16a in Woudrichem. Wij benadrukken dat wij ons ook tijdens de Walk-In houden aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM in verband met het corona virus. Wij vragen je deze te respecteren.

Wat kun je nu al doen?
Meld je vast aan via de knop 'inschrijven' op de website. Je wordt dan op de hoogte gehouden van het laatste nieuws via onze nieuwsbrief. In jouw persoonlijke account kun je ook al de (max.) 5 woningen van jouw voorkeur zetten. Als de verkoop start, kun je de voorkeuren natuurlijk nog wijzigen. Daarnaast is het verstandig om nu al een financiële haalbaarheidscheck te doen. Het formulier hiervoor is downloadbaar op de website www.bronkhorst-andel.nl.

Vragen
Heb je vragen over de woningen, het project of de procedure? Neem dan gerust contact met ons op. De Makelaars van Altena, tel. 0183-30 70 40 of via email woudrichem@dmva.nl
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
18
Bouwjaar
2021
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
121 m²
Bruto inhoud
478 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
zonnepanelen

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp, warmte terugwininstallatie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Aan te leggen, zuid, 10.50 x 10 m
Oppervlakte
105 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Deel dit object