Vorige | Volgende

Bernseweg 20 L AMMERZODEN

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Op een kleinschalig representatief en beveiligd bedrijvenpark aan de doorgaande weg naar Hedel/’s-Hertogenbosch is in 2006 deze bedrijfsunit gerealiseerd als onderdeel van een fraai U-vormig bedrijvencomplex.


De unit heeft een oppervlak van ca. 120 m2 op de begane grond en ca. 60 m2 op de verdieping en is aan de voorzijde toegankelijk middels een elektrisch bedienbare overheaddeur (4x3.6m) en separaat een loopdeur. In de open ruimte op de begane grond is een toiletruimte aanwezig en een meterkast die is voorzien van aansluitingen t.b.v. gas, water en elektra. De aanwezige heater t.b.v. de verwarming dient nog te worden aangesloten. Op de verdieping is een keukenblok aanwezig met spoelbak en warmwatervoorziening. Tevens behoren bij deze unit 2 vaste parkeerplaatsen.

Het gebouw is hoogwaardig gebouwd en goed geïsoleerd. Monoliet afgewerkte betonvloer, stalen spantconstructie met sandwichpanelen buitenwanden en tussenwanden die bestaan uit betonelementen. Stalenprofielplaten dak waarop isolatie en een kunststof dakbedekking. Dubbelglas aanwezig.


Het park wordt afgesloten middels een elektrische poort die sluit in de avond en weekeinde. Bij de oprit is een reclamezuil aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Het geheel maakt een uiterst verzorgde indruk. De voorkeur gaat uit naar verkoop, huur is bespreekbaar.

Ammerzoden - Bernseweg 20L
Vraagprijs € 129.000,00 k.k.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
180 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Bernseweg 20 L AMMERZODEN

naar Bernseweg 20 L AMMERZODEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object