Beschrijving

Unieke woon- werkcombinatie op het bedrijventerrein De Rietdijk in Giessen. Luxe en zeer royale bedrijfswoning die van ALLE gemakken is voorzien in combinatie met een bedrijfshal van 175 m2 op de begane grond en 67 m2 kantoor met berging op de verdieping. De bedrijfsruimte is nu in gebruik als feestzaal maar is uiteraard prima geschikt als bedrijfsruimte, magazijn e.d. Het is een belevenis om binnen te stappen! Schitterend aangekleed met fraaie verlichting, grote en complete bar met achtergelegen keuken, hoogwaardig geluid et cetera. Zowel het huis als de bedrijfsruimte zijn goed onderhouden en liggen op een afsluitbaar terrein van 1053 m2 met aan de voorzijde een representatief hekwerk met poort. Achter het huis is nog een grote veranda gerealiseerd. Mooi compleet en goed verzorgd geheel waarbij de gebouwen grotendeels geïsoleerd zijn en voorzien van 49 zonnepanelen.

Begane grond:
Entree/bijkeuken met pantry voorzien van 5-pits gasfornuis met oven en wasmachineaansluiting, ruime woonkeuken met u-vormige opstelling voorzien van 6-pits gasfornuis met oven, rvs schouw, vaatwasser, combimagnetron, koelkast en Quooker, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast en walk-in-closet, badkamer voorzien van toilet, douche/stoomcabine en 2x dubbele wastafel, spa voorzien van 2x ligbad, sauna, infraroodsauna, dompelbad en voetbad,  ruime woonkamer met vaste kasten en gashaard, lounge met ronde haard en bar met dubbele openslaande glas in lood deuren naar woonkamer en lounge.

Bijgebouw:
Het bijgebouw is voorzien van een entree met garderobe, 2 separate toiletten met elektrische verwarming, zwevend closet en fontein, grote feestzaal met hout- en pellet kachel, podium, DJ-booth en een complete bar met daarachter een complete horecakeuken voorzien van ijsblokmachine, snel-vaatwasser, koelkast en vriezer. Op de verdieping de overloop, toiletruimte, berging met dakraam en een groot kantoor met dakramen, pellet kachel, elektrische verwarming, knieschotten en pantry. Het bijgebouw is tevens toegankelijk middels een grote overheaddeur maar hiervoor is nu het podium gesitueerd.

Tuin:
De kavel is grotendeels onderhoudsvriendelijk ingericht met sierbestrating. Achter de woning staat een overkapping (3.00 x 6.00 meter).

Omgeving:
Bedrijventerrein De Rietdijk is een goed bereikbaar en representatief bedrijventerrein. Overdag is er volop bedrijvigheid en in de avond en het weekend is het lekker rustig. Wonen en werken is hier dus een goede combinatie. De A27 is makkelijk bereikbaar en via provinciale wegen zijn Zalbommel en Den Bosch of Waalwijk ook prima toegankelijk.

Kenmerken