Beschrijving

Horeca pand met terras te huur op mooie toeristische locatie langs de dijk. Zeer geschikt voor een restaurant. Parkeren is voor de deur mogelijk. Het gebouw is verdeeld in 2 lagen. De hoofdentree is gesitueerd op dijkniveau met toegang tot het restaurant gedeelte. Het souterrain met opslag en koeling is aan de achterzijde toegankelijk en binnendoor vanuit het restaurant. 

Indeling:
Op dijkniveau de entree met openslaande deuren, ruimte t.b.v. restaurant en toiletgroep met damestoilet en herentoilet gescheiden door middel van een tussenportaal met extra fonteintje. Totaal circa 98 m2 verhuurbaar vloeroppervlak.

In het souterrain wat vanaf de achterzijde van het gebouw bereikbaar is een opslagruimte, koeling (8 m2), vriesgedeelte (7 m2) en spoelgedeelte (8 m2). Verder nog een extra opslagruimte (29 m2), bereikbaar middels openslaande deuren. Totaal circa 91 m2.

Het restaurantgedeelte zal grotendeels casco worden opgeleverd en is naar wenst in te richten. Verwarming middels HR cv-ketel. Voor het pand zijn parkeerplaatsen aanwezig en een terras. Het gebouw wordt aan de buitenzijde door verhuurder gemoderniseerd.


Wijk en Aalburg – Maasdijk 14A
Huurprijs € 1950,- per maand excl. g/w/e

Kenmerken