Vorige | Volgende

Ambachtstraat 10 Giessen

Vraagprijs € 385.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Op het bedrijventerrein "de Rietdijk" in Giessen vindt men deze praktische woon/werkcombinatie. De bedrijfswoning en hal is gebouwd in 1996 en is gelegen op een ruim perceel van 627 m2. Het woonhuis is volledig geïsoleerd (energielabel A) en keurig afgewerkt. De loods is ruim bemeten en biedt volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld een ondernemer, zelfstandige etc.

Bedrijfswoning en tuin:
Begane grond: hal/entree, trapkast, toilet, L-vormige living (ca. 40 m2) met open keuken v.v. lichte hoekopstelling. De keurige keukenopstelling is uitgerust met een gaskookplaat, oven, magnetron en een vaatwasser. Aansluitend vindt men een handige bijkeuken / kantoor met volop kastruimte. Vanuit hier is ook de bedrijfsruimte toegankelijk. Achter de woning ligt verder een geheel omsloten achtertuin met volop privacy en een fijne overkapping. Naast de woning is een garage met kanteldeur geplaatst.

Verdieping: overloop, 4 ruime slaapkamers en een nette badkamer met ligbad, douchevoorziening, wastafelmeubel en een zwevend toilet.

Zolder:
Vanaf de overloop is de bergzolder middels een vaste trap bereikbaar.

Bedrijfshal:
De bedrijfsruimte is in 1996 gebouwd in staalskeletbouw. De geïsoleerde vloer is vervaardigd van beton. Gevels zijn aan de buitenzijde bekleed met damwandprofielplaten waarachter isolatie en houten beplating aan de binnenzijde Het dak is bedekt met damwandprofielplaten en is extra geïsoleerd. De ruimte op de begane grond omvat ca. 80 m2. Op de entresol vindt men een extra ruimte (ca. 32 m2) wat momenteel in gebruik is als magazijn/opslagruimte. De vrije hoogte onder het spant bedraagt ca. 4 meter met een verloop tot 5.30 meter in de nok. Handbedienbare overheaddeur (b)3.50 x (h)3.75 meter met ontluchtingsrooster . Aan de buitenzijde heeft men een overkapping gerealiseerd (ca. 30 m2) voor wat extra opslagruimte. De hal wordt verwarmd middels radiatoren en heeft een aparte cv-installatie (Intergas 2010).

Tuin en omgeving:
Het voorterrein is volledig verhard. Het object is verder gelegen aan de Ambachtstraat te Giessen. Op dit moment is dit bedrijventerrein deels nog in ontwikkeling. Deze locatie is goed bereikbaar met zowel auto- als vrachtverkeer. Snelle uitval is mogelijk via provinciale wegen richting A2 Eindhoven-Amsterdam, A59 Den Bosch-Zierikzee, A15 Rotterdam-Nijmegen, A27 Breda-Utrecht.

Bestemming:
Het object heeft de bestemming "bedrijventerrein". Meer informatie m.b.t. de bestemming en toegestane activiteiten is via ons kantoor opvraagbaar. Verkoop geschiedt onder voorbehoud goedkeuring gemeente Altena.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Perceel
627 m²
Energielabel
Klasse C

Kadastrale gegevens

Gemeente
Altena
Sectie
I
Perceel
1698
Oppervlakte
627 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Ambachtstraat 10 Giessen

naar Ambachtstraat 10 Giessen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object