Aankoop en huur zakelijk

Full-service door knowhow & expertise
 

Verhuur en verkoop van bedrijfsonroerend goed is een corebusiness van De Makelaars van Altena. Als deskundig bedrijfsmakelaar houden wij ons ook bezig met aanhuur en aankoop in opdracht van klanten. Onze makelaarskantoren in Woudrichem, Wijk en Aalburg, Sprang-Capelle en Dongen zijn hierin heel servicegericht. Wij ontzorgen ondernemers vanaf moment één, de start van het zoektraject, tot en met het opnemen van de meterstanden bij ingebruikname van het bedrijfspand.

Om onze klanten maximaal van dienst te zijn, staat De Makelaars van Altena ook op RealNext.nl en Funda in Business, een informatieplatform voor bedrijfsonroerend goed zoals winkels, kantoor- en bedrijfsruimten. Zoekers van bedrijfshuisvesting oriënteren zich - net als aanbieders - op RealNext om daarna met hun makelaar wensen en mogelijkheden te bespreken. Uitstekend! Wij gaan graag met u aan tafel.

 

Maar mogelijk wilt u deeldiensten...
Dat kan natuurlijk! Zakelijke klanten zijn evengoed koning. Ook deeldiensten leveren wij graag en goed. Denk bijvoorbeeld aan het screenen van (koop- of huur-) overeenkomsten die u zelf wilt sluiten. Geen probleem! Wij adviseren niet alleen, maar staan u met raad en daad terzijde. Onze grondige kennis van de markt en jarenlange ervaring staan garant voor uw goede deal. Dus: neem de proef op de som en ga met ons uw uitdaging aan!

 

Deal sluiten?
Dan even een e-mail sturen of bellen met 0900 - 22 21 11 0
Wij gaan graag uw uitdaging aan!