Vorige | Volgende

Vrouwkensvaartsestraat 12 D Waspik

Vraagprijs € 395.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Kerngegevens:

Bijzonderheden:
- Representatieve uitstraling;
- Direct opleverbaar;
- Bouwjaar kantoor (nieuwbouw) 1990;
- Bouwjaar hal 1970;
- Bouwjaar extra hal 2007
- Gelegen nabij de op/afrit snelweg A59.

Omschrijving:
Op een goed bereikbare locatie aan de Vrouwkensvaartsestraat in Waspik-boven is dit multifunctionele bedrijfsobject gesitueerd welke separaat te gebruiken is. De oppervlakte van dit bedrijfsobject is gesplitst in een bedrijfshal met werkplaats en magazijn van ca. 140 m2, grote zolderruimte 60 m2, kantoorruimte van ca. 36 m2, spreekkamer, kantine en toiletgroep gezamenlijk 36 m2, ontvangsthal met gang van totaal ca. 17 m2 en een extra vrijstaande opslagloods van ca. 87 m². Het object heeft een fraai en omsloten buitenterrein met veel ruimte en is gelegen op een perceel van 2.733 m2.

Indeling:
Ontvangsthal, kantoorruimte, spreekkamer, toiletgroep, kantine met pantry v.v. koelkast en CV-kast met bergruimte, magazijn en werkplaats met bovenliggende zolderetage bereikbaar middels vaste trap. Aan de achterzijde van het perceel bevindt zich een extra opslagloods welke in 2007 is gebouwd en is voorzien van 2 sectionaal deuren en loopdeur aan de voorzijde.

Buitenterrein:
Het buitenterrein is verhard middels gebakken klinkers en er is voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein. Het terrein is afgesloten middels een hekwerk met elektrisch bedienbare toegangspoort. Het hemelwater wordt afgevoerd op eigen terrein middels een vijver c.q. waterberging met een overstort naar het oppervlakte water. Kortom; deze locatie aan de rand van het dorp profileert zich prima als een representatieve vestigingslocatie voor uw onderneming!

Ligging/uitvalswegen:
Het object is gelegen aan de Vrouwkensvaartsestraat te Waspik op een goed bereikbare locatie nabij de op- en afrit van de A59 Den Bosch-Zierikzee en de snelweg A27 Breda-Utrecht.

Bouwkundige omschrijving:
Het geheel is kwalitatief goed gebouwd waarbij veel waarde is gehecht aan de functionaliteit van de ruimtes.

Kantoorruimte:
Het kantoor is opgetrokken in metselwerk van ijsselstenen om de rustieke omgeving te behouden met aan de binnenzijde betonsteen en afgewerkt met stucwerk. De kozijnen zijn voorzien van dubbelglas en het plafond is afgewerkt met een houten delen plafond met LED verlichting. De vloer is bedekt met keramische tegels met vloerverwarming. In de ruimte bevindt zich voldoende bekabeling ten behoeve van elektra- en netwerk-aansluitpunten en telefonie.

Spreekkamer:
De wandafwerking van de spreekkamer is betonsteen en afgewerkt met stucwerk. Het plafond is afgewerkt met een systeemplafond met LED verlichting. De vloer is voorzien van keramische tegels en een linoleum laag met vloerverwarming. Voorzien van telefonie en een elektra- en netwerkpunt. In de ruimte bevinden zich vaste opbergkasten.

Kantine:
De wandafwerking is betonsteen en afgewerkt met stucwerk. Het plafond is afgewerkt met een systeemplafond met LED verlichting. De vloer is voorzien van een smeerlaag met daarover een linoleum afwerking. De ruimte wordt verwarmd met de CV installatie door middel van een radiator. De ruimte is voorzien van een ruime opbergkast waar de combiketel is opgesteld.

Bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte is eveneens traditioneel gebouwd en deels geïsoleerd en in spouw opgetrokken en deels voorzien van potdekseldelen. De vloer is vervaardigd uit beton. De verdiepingsvloer is met een houten balkenconstructie. De dakconstructie is voorzien van pannen. Er is voldoende licht door de aanwezige ramen en de kunstmatige verlichting.

Vrijstaande opslag loods:
Deze vrijstaande loods is gebouwd met stalen spanten en geïsoleerde houten wanden met potdekseldelen. De vloer is vervaardigd uit beton. De dakconstructie is geïsoleerd en voorzien van pannen. Er is voldoende licht door de aanwezige ramen en de kunstmatige verlichting. Behalve de loopdeur is de loods voorzien van 2 overhead deuren met een hoogte van 2.20 meter.

Oppervlakten:

Bedrijfshal ca. 140 m2 v.v.o.
Kantoorruimte ca. 36 m2 v.v.o.
Kantine en toilet ca. 20 m2 v.v.o. Spreekkamer ca. 16 m2 v.v.o.
Zolderetage ca. 60 m2 v.v.o.
Extra loods ca. 87 m2 v.v.o.
Perceelgrootte 2.733 m2

Opleveringsniveau en voorzieningen:

- Brandwerende voorzieningen;
- Toiletgroep v.v. duoblok en fontein;
- Ontvangstruimte;
- Vloer- wand- en plafondafwerking met de benodigde (Led) verlichting;
- Overheaddeuren, hoogte ca. 3.00 en 2.00 meter;
- CV-installatie t.b.v. warm water en verwarming (type: Nefit HR, bouwjaar 2010) en vloerverwarming in kantoor en spreekkamer en mechanische ventilatie en Airco in kantoor;
- Glasvezel aansluiting in het pand aanwezig en een CAT 5 datanetwerk aanwezig naar de kast in de kantine. telefonie in kantoor en spreekkamer;
- Stroompunten met 220V en krachtgroep 380V;
- Meterkast 11 groepen en aardlekschakelaar;
- Alarminstallatie met 3 camera's aan de gevel;
- De poorten worden bestuurd via het alarmsysteem met toegangscontrole;
- De bedrijfsruimtes hebben ieder een eigen elektra onderverdeling;
- Belinstallatie bij de 2 toegangsdeuren van het kantoor aanwezig;
- 1 poort voor het voorterrein en 1 poort voor het terrein achter

Gebruik en bestemming:
De ruimtes zijn uitermate geschikt voor het houden van kantoor in combinatie met werkplaats en/of opslag. De vigerende bestemming is opgenomen in het bestemmingsplan 'buitengebied' waarin deze een 'bedrijvenbestemming' met bouwvlak heeft. Daarbij geldt een maximale bouwhoogte van 5 meter en een maximale goothoogte van 3 meter. Daarnaast heeft het een dubbelbestemming 'archeologische waarde' en de functieomschrijving 'specifieke vorm van het bedrijf 8' hetgeen inhoud dat het een installatietechnisch bedrijf betreft. Eventueel afwijkend gebruik dient in overleg met de gemeente Waalwijk te geschieden.

Parkeren:
Er is voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein en in de directe omgeving.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Verhardbuitenterrein

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
89 m²
In units vanaf
89 m²
Opp bedrijfshal
227 m²
In units vanaf
227 m²
Opp buitenterrein
2.417 m²
Perceel
2.733 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Toilet

Kadastrale gegevens

Gemeente
Waspik
Sectie
O
Perceel
91
Oppervlakte
1076 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Waspik
Sectie
O
Perceel
92
Oppervlakte
1050 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Waspik
Sectie
O
Perceel
764
Oppervlakte
815 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Vrouwkensvaartsestraat 12 D Waspik

naar Vrouwkensvaartsestraat 12 D Waspik
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object