Vorige | Volgende

Muilkerk 0 ong DUSSEN

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Natuurliefhebbers opgelet! Op een prachtige locatie vindt men namelijk deze prachtige bouwkavel van 1465 m2. De plek is geweldig. Achter de bouwkavel ligt namelijk een gebied waar de verkoper een kleinschalig natuurgebied wil realiseren. Uiteraard zijn deze plannen via ons kantoor op te vragen. Aan de voorzijde is kavel gesitueerd aan de Muilkerk. Parallel aan deze prachtige 'groene' straat loopt het schilderachtige riviertje 'De Dusse'. Toplocatie!

De huidige bestemming is agrarisch. De gemeente Werkendam is in principe bereid medewerking te verlenen aan het wijzigen van de bestemming naar 'wonen'. De procedure heeft verkoper reeds opgestart en is, naar verwachting, 4e kwartaal 2018 afgerond. Koper kan, in overleg met verkoper, onder voorbehoud van deze bestemmingsplanwijziging de bouwkavel aankopen.

Ten laste van dit perceel zal in de akte van levering een erfdienstbaarheid (recht van overweg) worden gevestigd zodat de verkoper met een (al dan niet gemotoriseerd) (landbouw) voertuig naar zijn achtergelegen perceel kan komen en gaan. Aanleg en onderhoud door koper. De definitieve formulering zal in overleg met partijen plaatsvinden.

Een bodemonderzoek/archeologisch onderzoek zijn reeds uitgevoerd en op te vragen via ons kantoor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1465 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Dussen
Sectie
T
Perceel
946
Oppervlakte
1465 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Open ligging, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Muilkerk 0 ong DUSSEN

naar Muilkerk 0 ong DUSSEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object