Vorige | Volgende

Industrieweg 2 h GIESSEN

Huurprijs € 695 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Hagelnieuw bedrijvenverzamelgebouw, hoogwaardige bouw en goed geïsoleerd. Huur is mogelijk vanaf 53 m2 bedrijfsruimte met roldeur en loopdeur op de begane grond en eventueel met daar boven 1 of 2x 53 m2 kantoor. Maar ook ruim 1000 m2 is mogelijk met indien gewenst max 415 m2 kantoor. En daar alles tussen in. Het gebouw kenmerkt zich door bedrijfsruimtes op de begane grond met elektrisch bedienbare roldeuren, loopdeuren, toiletten e.d. en deels op de 1e en 2e verdieping kantoren. Omdat niet in elke ruimte een verdiepingsvloer aanwezig is zijn er mogelijkheden tot een hoogte van circa 9 meter met in het dak diverse lichtstraten.
Onderstaande tabel geeft de mogelijkheden aan. De naast elkaar gelegen units zijn indien gewenst samen te voegen. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld meer kantoor te huren op de verdieping.

Het is een heerlijk gebouw om in te werken. Licht en ruim. Vloeren in de kantoren zijn voorzien van vloerverwarming. Overige voorzieningen kunnen in overleg worden aangebracht.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
120 m²
In units vanaf
120 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Industrieweg 2 h GIESSEN

naar Industrieweg 2 h GIESSEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object