Vorige | Volgende

Groeneweg 15 - 17 WIJK EN AALBURG

Vraagprijs € 1.200.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Woonhuis (ca. 800 m3), bedrijfsruimte met kantoor en kantine (ca. 537 m2) en kascomplex (ca. 4000 m2) gelegen op 13087 m2 grond. Het geheel is nu in gebruik als handelskwekerij maar is voor meerdere doeleinden geschikt.


Woonhuis: zeer degelijk gebouwd in 1999 en comfortabel afgewerkt. Het pand heeft een eigen toegangspoort aan de straatzijde en wordt omgeven door een parkachtige tuin. Volop privacy en een vrij uitzicht. Keuken en sanitair zijn compleet en in lichte kleurstelling uitgevoerd. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Bedrijfsruimte: gebouwd omstreeks 1999 en voorzien van een dubbele dockshelter en separaat nog een extra roldeur aan de voorzijde. De hal (ca. 425 m2) is geïsoleerd en voorzien van een betonvloer, verwarming, verlichting, elektrische roldeuren, bergzolder e.d. Kantoor en kantine zijn keurig onderhouden. Aan de achterzijde aansluitend aan de hal is in de kas ca. 750 m2 verhard. Het overige deel van de kas (ca. 3270 m2) is ingericht met containervelden. Er is beregening en beluchting aanwezig alsmede een waterzuiveringsinstallatie t.b.v. het grondwater.

Buitenterrein: een groot deel van het buitenterrein is verhard. Er zijn ruimschoots voldoende parkeermogelijkheden voor vrachtwagens op eigen terrein. Het overige deel is op dit moment buiten gebruik.


Het geheel ligt 140 meter langs de doorgaande weg op een zichtlocatie en is toegankelijk d.m.v. 3 markante op afstand bedienbare poortpartijen. Het is een uniek geheel wat qua ruimte voor veel doeleinden is geschikt of geschikt te maken. Het complex is geheel of gedeeltelijk te koop of te huur.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
4.537 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Groeneweg 15 - 17 WIJK EN AALBURG

naar Groeneweg 15 - 17 WIJK EN AALBURG
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object