Vorige | Volgende

De Hoogjens 46 SLEEUWIJK

Huurprijs € 1.250 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Bedrijfsruimte van 225 m2 v.v.o. op een goed bereikbare locatie in Sleeuwijk, een dorp op een paar autominuten van de A27 Breda-Gorinchem. Voorheen hebben in deze ruimte diverse activiteiten plaatsgevonden waaronder ook een sportcentrum. Het geheel oogt representatief omdat in de afgelopen jaren het gebouw aan de buitenzijde is gerevitaliseerd en ook het straatwerk en beplanting is vernieuwd.

Indeling: ruimte entree (ca. 22 m2) waarna een open ruimte (ca. 125) met aan de linker zijkant 2 toiletgroepen en een doorloop naar 2 kleedruimten die beide aansluitend een douchevoorziening hebben. Rechts van de open ruimte is een doorloop naar een gedeelte van ongeveer 50 m2 met diverse ramen aan de voorzijde en een ‘eigen’ toegangsdeur naar buiten. Dit gedeelte is ook separaat bruikbaar. In de open ruimte bij de kleedkamers is een vaste trap naar een goed bruikbare zolderetage (ca. 40 m2) aanwezig.

De volgende voorzieningen zijn aanwezig: voldoende elektra met krachtstroom, cv-installatie met radiatoren en een heater in de grote ruimte, centrale afzuiging van alle ruimten, verlichting en dubbele beglazing. De ruimte is multifunctioneel en geschikt t.b.v. kantoor, showroom, trainingscentrum, maatschappelijke functies, onderwijs, sport of andere toepassingen. Het bestemmingsplan is inzichtelijk op www.ruimtelijkeplannen.nl

De Hoogjens 46 Sleeuwijk
Huurprijs € 1250,- per maand ex BTW
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
225 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart De Hoogjens 46 SLEEUWIJK

naar De Hoogjens 46 SLEEUWIJK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object