Vorige | Volgende

Bagijnhof 68 VEEN

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd onder voorbehoud

Omschrijving

Een vrijstaand bedrijfspand met ruim verhard buitenterrein wat voor velerlei doeleinden geschikt is. Het totale perceeloppervlak bedraagt 1600 m2 waarvan het grootste gedeelte is verhard en omsloten middels een hekwerk met aan de straatzijde een imposante elektrische bedienbare schuifpoort. Representatieve en goed toegankelijke locatie.

De bedrijfsruimte heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 384 m2 en is toegankelijk middels 4 gelijke en deels transparante overheaddeuren (h4 x b3.75 meter). De hal zelf is licht en is ca. 5 meter hoog. In de ruimte is krachtstroom en verlichting aanwezig. Aan de achterzijde is een magazijn aangebracht met een verdieping (2 x ca. 54 m2) alsmede een toilet. Verwarming vindt plaats middels HR combiketel en radiatoren.

Voor het hoofdgebouw staat een kantoorunit met een oppervlakte van ca. 106 m2. Bereikbaar via de hal en verdeeld in een centrale gang met 4 ruime kamers en een deel met voorzieningen t.b.v. de realisatie van een toilet, doucheruimte en keuken. Voor de ramen zijn rolluiken aangebracht. Vloeren, wanden en plafond zijn glad afgewerkt en tevens is er inbouwverlichting aanwezig.

De bedrijfsruimte bestaat uit 4 gelijke secties met roldeur waarvan 1 deel is afgescheiden middels tussenwand en de overige delen zijn 1 grote ruimte. Het afgescheiden deel is nu in gebruik als opslagruimte. Het overige deel met kantoor en buitenterrein wordt te huur aangeboden. Indien gewenst kan het geheel worden gehuurd voor € 2500,00 excl. btw per maand.

Veen - Bagijnhof 68
Huurprijs € 1500,00 per maand excl. btw
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
384 m²
Perceel
1.600 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Bagijnhof 68 VEEN

naar Bagijnhof 68 VEEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object