Vorige | Volgende

Ambachtstraat 3 WIJK EN AALBURG

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd onder voorbehoud

Omschrijving

Praktisch ingedeelde bedrijfsruimte van totaal ca. 490 m2 bruikbaar vloeroppervlak waarvan 438 m2 hal, 32 m2 kantoor annex kantine, 14 m2 extra kantoorruimte en 6 m2 sanitaire ruimte met toilet en pantry. Aan de voorzijde is de hal bereikbaar middels een elektrisch bedienbare roldeur (breedte ca. 4 en hoogte ca. 4.20 meter) en t.b.v. het kantoor is separaat een loop deur aanwezig. De bedrijfsruimte heeft een hoogte van ca. 5.50 meter wat oploopt naar ruim 7 meter. Over de gehele lengte van het dak is een lichtstraat aangebracht waardoor er voldoende daglicht aanwezig is. Hierdoor is het prettig werken. Hier zijn ook krachtstroomaansluitingen aanwezig alsmede TL verlichting.


Het pand is opgebouwd middels een zware betonvloer (max. 5000 kg/m2) en een gemetselde borstwering in spouw t.p.v. de voorgevel waarboven stalen profielplaten met aan de binnenzijde sandwichpanelen die ook in de zijwanden zijn toegepast. Het dak en de wanden zijn geïsoleerd. Tevens zijn de ramen in de voorgevel voorzien van dubbel glas. Het kantoordeel is netjes afgewerkt met tapijttegels en een systeemplafond met passende verlichting. De keukenopstelling en de pantry zijn voorzien van een koelkast.


Het pand is gelegen op het representatieve kleinschalige en beveiligde bedrijvenpark Perzikstraat en is gemakkelijk bereikbaar. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig voor het pand.

De ruimte is voor velerlei doeleinden geschikt. De ruimte is per direct beschikbaar.

Wijk en Aalburg - Ambachtstraat 3
Huurprijs € 1500,00 per maand excl. btw
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
490 m²
In units vanaf
490 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Ambachtstraat 3 WIJK EN AALBURG

naar Ambachtstraat 3 WIJK EN AALBURG
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object