Vorige | Volgende

Vijcie 16 SLEEUWIJK

Bewaar object
Dit agrarisch object is verkocht

Omschrijving

Aankoop met minder grond mogelijk en inruil eigen woning mogelijk!

Tot in de puntjes verzorgd en instapklaar. Op een prachtige kavel van 48.700 m2 vindt men deze vrijstaande woning, schuren, dubbele rijbak en ruim 4 hectare weiland. Het geheel is uitstekend onderhouden en bij uitstek geschikt voor de paardenliefhebber. Het woonhuis is gebouwd in 2000, omvat circa 645 m3 en is instapklaar. In de schuur vindt men o.a. 9 paardenstallen. Het erf is geheel verhard, zeer verzorgd en o.a. voorzien van terreinverlichting. De huidige eigenaar heeft recent de asbesthoudende golfplaten op de schuren laten verwijderen en beide schuren gerenoveerd en voorzien van een nieuw dak (geïsoleerde sandwichpanelen).

Begane grond (v.v. vloerverwarming):
hal met trapopgang naar de verdieping, toilet, meterkast, lichte woonkamer, open keuken met riante keukenopstelling en het achterportaal c.q. bijkeuken. Hier bevindt zich ook de cv-installatie welke in 2011 is vervangen.

Verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers en de complete badkamer met o.a. ligbad, douche, wastafel en toilet.

Zolder:
Bergzolder, bereikbaar middels een vlizo trap.

Schuren, rijbakken en weiland:
De grootste schuur is voorzien van 9 stallen, een voerkeuken, opslag hooi en stro, machine berging, kantoor c.q. kantine, zadelkamer en een spoelruimte. De totale oppervlakte omvat circa 336 m2. De 2e schuur is in gebruik als machineberging/werkplaats en omvat 345m2. Rijbak 1 is v.v. een eb en vloed bodem, keurig omheind en 20 x 60 meter groot. De tweede rijbak is 25 x 25 meter. Beide rijbakken zijn v.v. terreinverlichting. Aansluitend vindt men het geheel omheind weiland v.v. drainage.

Omgeving:
Dit object vindt men in het buitengebied tussen Werkendam en Sleeuwijk. De rijksweg A27 is binnen enkele minuten te bereiken. Zowel Sleeuwijk als Werkendam zijn kernen met relatief veel voorzieningen zoals winkels, scholen e.d. Gorinchem, Breda, Utrecht zijn door de ligging relatief snel te bereiken.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Paardenbedrijf
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
4 ha 87 a 0 ca
Omvang
geheel perceel
Sectie
R
Perceel
2557
Hectare
4
Are
87

Kadastrale gegevens

Gemeente
Werkendam
Sectie
R
Perceel
2557
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Vijcie 16 SLEEUWIJK

naar Vijcie 16 SLEEUWIJK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object