Vorige | Volgende

Nieuwstraat 0 ong VEEN

Bewaar object
Deze woning is onlangs verkocht

Omschrijving

Nieuwstraat Veen – 1e fase

Te koop 10 riante bouwkavels

In het noorden van Brabant ten westen van 's-Hertogenbosch ligt Veen. Een kerkdorp aan de oevers van de Afgedamde Maas die de grens vormt tussen Noord-Brabant en Gelderland.

Dit fraaie waterrijke polderlandschap, waar dijklinten en boerenerven het landschap bepalen, biedt tal van mogelijkheden om te genieten van de natuur. Zo is er een groot aanbod van rondvaarten, watersport en wandelroutes. Aan de Nieuwstraat, zoals het plan heet, verkoopt Ruimte voor Ruimte 10 riante bouwkavels. De kavels variëren in grootte van ca. 760 m2 tot ca. 1049 m2.

De 10 riante bouwkavels die Ruimte voor Ruimte in de eerste fase van het plan aanbiedt, liggen ten zuiden van de kern van Veen. Voor een deel sluit het plan aan bij de bestaande bebouwing, aan de zuidzijde kijken de woningen uit op het open polderland. Op de grotere kavels kunt u wonen en werken combineren. Passend bij de omgeving van Veen is gekozen voor woningen met een dorpse of authentieke architectuur en een ruime groene opzet van het woongebied. Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u hier uw woning naar eigen ideeën ontwerpen en realiseren.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
853 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Aalburg
Sectie
D
Perceel
4739
Oppervlakte
853 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Nieuwstraat 0 ong VEEN

naar Nieuwstraat 0 ong VEEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object