Vorige | Volgende

Muilkerk 22 DUSSEN

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Deze schoollocatie is recent buiten gebruik en beschikbaar gekomen voor een andere invulling. Het gebouw is omstreeks 1989 degelijk gebouwd en nadien keurig onderhouden. Betonnen vloer, metselwerk muren zowel aan de buitenzijde (in spouw) als de binnenmuren, kunststof kozijnen met draaikiepramen en een golfplatendakbedekking (asbesthoudend). Het geheel is geïsoleerd en gelegen op circa 3018 m2 eigen grond. Dussen ligt op ongeveer 4 km van de A27 Breda – Utrecht.

Het gebouw heeft een netto vloeroppervlak van circa 713 m2 + 84 m2 zolder en is als volgt ingedeeld: hal met dubbele deuren, gemeenschappelijke ruimte (circa 185 m2) met receptie, 6 schoollokalen waarvan 5 van circa 60 m2 en een gymlokaal van 95 m2, 3 toiletgroepen, kantoorruimte en overlegruimte, invalidetoilet met douche, diverse inloopkasten en overige ruimten. De ruime zolder (7x12meter) is bruikbaar als opslagruimte.

Het buitenterrein is voor en opzij grotendeels verhard en ingericht met diverse speeltoestellen en een fietsenstalling. Achter het gebouw ligt een speelweide. Het uitzicht aan de achterzijde is bijzonder vrij en weids.

De gemeente Werkendam staat open voor een herbestemming van het terrein met of zonder gebouw. Eigenlijk is het gebouw te goed om te slopen maar verkaveling van het terrein naar meerdere bouwkavels is bespreekbaar. Voor het bestaande gebouw wordt gedacht aan bijvoorbeeld kantoor, trainingscentrum, gemeenschappelijke woonfunctie, begeleid wonen et cetera. Er is geen vraagprijs vastgesteld. De koopprijs zal afhangen van de uiteindelijke bestemming van het object.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
700 m²
Overige inpandige ruimte
90 m²
Bruto inhoud
3.000 m³
Perceeloppervlakte
3.086 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Dussen
Sectie
T
Perceel
631
Oppervlakte
260 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Dussen
Sectie
T
Perceel
645
Oppervlakte
8 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Dussen
Sectie
T
Perceel
646
Oppervlakte
2818 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk
Bekijk alle kenmerken

Kaart Muilkerk 22 DUSSEN

naar Muilkerk 22 DUSSEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object